Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
*Olijven ciabatta toast met geroosterde tomaat, puntpaprika en ricotta-pesto 16
Salade van krab en rivierkreeft met nieuwe aardappel, kropsla, dopertwen en Chipotle mayonaise 19
Gemarineerde zalm met harissa, labneh, groene tahinsaus, kikkererwten en kruidensalade 18
Steak tartaar met krokante nori, gepekelde eidooier, snijboon, crispy chili olie en shii-take mayonaise 18
*Gortrisotto met rode biet, groene asperges, geitenyoghurt, landcress en lavas olie 16
*Geroosterde bimi met burrata, gebakken brioche, geroosterde amandelen, rode peper en citroen 17
*Gekonfijte courgette met parelcouscous, kikkererwten-crème, yoghurtschuim en krokante boekweit 16
Zacht gegaarde kabeljauw met gnocchi, prei, aardappelkrokant en langoustine beurre blanc 20
Gebakken eendenborst met aardappelmousseline, gerookte boter, rode sla en kersen ponzu-jus 20
Diamanthaas van Iers-rund met aubergine, Gochujang, miso, krokante basmati en lente-ui crème 21
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes met dragon mayonaise 6
Geroosterde bloemkool met Vadouvan en amandelen 7
Zomerse salade met wilde tomaat, watermeloen en olijf-oreganodressing 5
Desserts
Parfait van perzik en thym met vanille-hangop, amandelkrul en frambozensaus 12
Luchtig citroenkoekje met blauwe bessen, citroenmelisse gel en vanille roomijs 11
Krokante honing-brique met yoghurt-lemoncurd, zomerfruit en yoghurt lavendelsorbet 12
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en frambozensaus (2 pers) 25
“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 10
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
2 soorten kaas 12
3 soorten kaas 14
4 soorten kaas 16