Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
*Krokante brique met crème van geitenkaas, bundelzwammen, roodlof en pompoenchutney 16
Tataki van Yellowfin tonijn met krokante rijst, Sriracha, Japanse mayonaise en furikake 19
Gebakken gamba’s met witlofsalade, kaki, zuring, gepofte quinoa en miso dressing 18
Wildzwijnsham met Armagnac pruimen, hazelnoten en rode koolsalade 18
*Risotto met truffeltapenade, bospaddenstoelen, knolselderij en Parmezaanschuim 17
*Gebakken portobello met geroosterde brioche, Peccorino, mitzuna en salsa verde 17
*Gegrilde prei met aardappel, walnoten, krokant broodkruim, knoflook beurre blanc en peterselie 16
Gebakken harderfilet met aardappelmousseline, rauwe andijvie en gerookte paling beurre blanc 21
Langzaam gegaarde kalfswang met krokant brood, appel, zuurkool en grove mosterdjus 22
Diamanthaas van Iers-rund met krokante aardappel, pastinaak en jus van cèpes 22
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes met truffelmayonaise 6
Gegrilde bospeen met feta en geschaafde amandelen 7
Herfstsalade met witlof, groene appel, walnoten en mosterddressing 5
Desserts
Espressoparfait met gianduja chocolademousse, hopjes krokant en miso-karamelsaus 12
Specerijencake met pastinaak, walnotencrunch, ahornsiroop, roomkaas en vijgensorbet 11
Gepocheerde appel met frangipane, Zwitserse room, briochecrunch en Baileysroomijs 12
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en karamelsaus (2 pers) 25
“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 10
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
2 soorten kaas 12
3 soorten kaas 14
4 soorten kaas 16

