Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
formaat tussengerecht
*Burrata met kropsla, citroen, walnoten, kappertjes, tuinbonen en krokante zuurdesem 16
Tataki van zalm met komkommer, avocado, krokante nori en komkommer-kokos dressing 17
Huis gerookte kabeljauw met boekweit blini, spinaziesalade, bietensalsa en crème fraîche 17
Steak tartare met geschaafde bloemkool, labneh, granaatappel en harissa mayonaise 17
*Gebakken portobello met geroosterde brioche, pecorino, mizuna en salsa verde 15
*Parelgort risotto met groene asperges, courgette, bimi, hazelnoten en schuim van ricotta 16
*Zacht gegaarde prei met aardappel-daslook crème, gepocheerd ei en aardappelkrokant 15
Gebakken zeebaarsfilet met zeekraal, venkelsalade, sinaasappel en olijven beurre blanc 18
Veluwse eendenborst met Puy vert linzen, gepofte gele bieten, dukkah en gevogelte jus 19
Diamanthaas van Iers-rund met zoete aardappel crème, geroosterde andijvie en balsamico 19
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes van de Patat Generatie met gerookte paprikamayonaise 6
Geroosterde bloemkool met amandelen en Vadouvan 7
Voorjaarssalade met kropsla, Pecorino en zuurdesemcroutons 5
Desserts
Parfait “Marrakech” met krokante brick, fleur d’orange, witte chocolade en granaatappel 11
Wentelteefje van briochebrood met rabarber, Hollandse aardbeien en crème fraîche-ijs 12
Lemoncurd met maanzaad crumble, meringue en bloedsinaasappelsorbet 11
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en frambozensaus (2 pers) 25
Huisgemaakte koek en chocolade 5
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
2 soorten kaas 11
3 soorten kaas 13
4 soorten kaas 15