Bezig met laden
Chef aan de Werf
  • Chef aan de Werf
    • De Chef
    • Historie
  • Menu
  • Nieuws
  • Contact & Reserveren
  • Vacatures
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.

Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)

Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Onze Gerechten               

*Olijven ciabatta toast met geroosterde tomaat, puntpaprika en ricotta-pesto  16

Salade van krab en rivierkreeft met nieuwe aardappel, kropsla, dopertwen en Chipotle mayonaise 19

Gemarineerde zalm met harissa, labneh, groene tahinsaus, kikkererwten en kruidensalade  18

Steak tartaar met krokante nori, gepekelde eidooier, snijboon, crispy chili olie en shii-take mayonaise 18

*Gortrisotto met rode biet, groene asperges, geitenyoghurt, landcress en lavas olie 16

*Geroosterde bimi met burrata, gebakken brioche, geroosterde amandelen, rode peper en citroen 17

*Gekonfijte courgette met parelcouscous, kikkererwten-crème, yoghurtschuim en krokante boekweit 16

Zacht gegaarde kabeljauw met gnocchi, prei, aardappelkrokant en langoustine beurre blanc 20

Gebakken eendenborst met aardappelmousseline, gerookte boter, rode sla en kersen ponzu-jus 20

Diamanthaas van Iers-rund met aubergine, Gochujang, miso, krokante basmati en lente-ui crème 21

*Vegetarische gerechten

Voor erbij 

Verse frietjes met dragon mayonaise  6

Geroosterde bloemkool met Vadouvan en amandelen  7

Zomerse salade met wilde tomaat, watermeloen en olijf-oreganodressing  5

Desserts

Parfait van perzik en thym met vanille-hangop, amandelkrul en frambozensaus  12

Luchtig citroenkoekje met blauwe bessen, citroenmelisse gel en vanille roomijs  11

Krokante honing-brique met yoghurt-lemoncurd, zomerfruit en yoghurt lavendelsorbet  12

“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en frambozensaus (2 pers) 25

“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 10

Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote

2 soorten kaas  12

3 soorten kaas  14

4 soorten kaas  16

Restaurant Chef aan de Werf

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum
035-6315412
info@chefaandewerf.nl

   

Openingstijden keuken

dinsdag t/m zaterdag
17:30 – 21.30 uur

Wij vragen aan onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Wilt u reserveren maar is er geen beschikbaarheid?

Neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op via het nummer 035-6315412 om de mogelijkheden te bespreken.

© Chef aan de Werf | Webtail
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde