Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 15 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
per stuk 15 euro, formaat tussengerecht
*Burrata met gebakken bospaddenstoelen en zoete ui, zuurdesem crouton en balsamico stroop
Gerookte makreel met rode grapefruit, spitskoolsalade, little gem en currymayonaise
Huisgerookte zalm met tortilla, rode bietensalsa, avocado, zwarte bonen en crème friache
Wildzwijnsham met “Waldorfsalade” , krokant notenbrood en grove mosterdmayonaise
*tarte tatin van witlof met gorgonzola, roodlof, landcress en honing-mosterddressing
*Gebakken groene asperges met feta, boerenkool, chipotle dressing en gerookte amandelen
**Risotto met zuurkool, geplukte krokante eendenbout , Parmezaan en gebakken uitjes
Gebakken doradefilet met bokchoy, bimi, shii-take, krokante knoflook en schuimige bisque
Pie gevuld met wildstoof, zilveruien, rode koolsalade , cranberry’s en appelcompote
Diamanthaas van Iers-rund “Bonne Femme” met aardappel, bospeen en rode wijn-spekjesjus
(suppl. 3 euro)
*Vegetarische gerechten
**Ook vegetarisch mogelijk
Voor erbij
Verse frietjes met truffelmayonaise 5 euro
Gemengde salade van het seizoen 4 euro
Geroosterde wintergroenten met Dukkah 5 euro
Desserts
Parfait van gingerbread met witte chocolademousse en kaneelkoekjes 9 euro
Moelleux van chocolade met pompoen crème , pecannoten en crème fraîche-ijs 9 euro
Polentacake met mandarijnensorbet, popcornschuim en krokante popcorn 9 euro
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met koekjes, chocolade en krokante noten (2 pers) 19 euro
Kaastrolley van ‘Echte Liefde’
met amandelvijgenbrood, pane carasau en huisgemaakte compote:
2 soorten kaas 9 euro
3 soorten kaas 11 euro
4 soorten kaas 13 euro
Huisgemaakte koekjes en chocolade 5 euro