Bezig met laden
Chef aan de Werf
  • Chef aan de Werf
    • De Chef
    • Historie
  • Menu
  • Chef To Go
  • Contact & Reserveren
  • Vacatures
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 15 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht.

Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)

Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Onze Gerechten

per stuk 15 euro, formaat tussengerecht

*Burrata met kropsla, citroen, walnoten, kappertjes, tuinbonen en krokante zuurdesem

Zacht gegaarde gemarineerde zalm met little gem, grapefruit, bleekselderij en safraanmayonaise

Vitello Tonato; Yellowfin tonijn met kalfsmayonaise, salsa verde, foccacia en kalamata olijven

Geschroeide Veluwse eendenborst met Oosterse salade, bosui, soya en sesammayonaise

*100 % Organic corn tortilla met geroosterde bloemkool, feta, rode ui, granaatappel en jalapeño

*Parelgortrisotto met rode biet, hangop van geitenyoghurt, waterkers, hazelnoten en lavas olie

*Zacht gegaarde prei met aardappelschuim, gepocheerd ei, aardappelkrokant en Vadouvan

Gebakken doradefilet met crème van venkel, sinaasappel, zeekraal en Taggiasche olijven

Saltimbocca van kippendij met pancetta, geroosterde andijvie, balsamico en gepofte knoflook

Diamanthaas van Iers-rund met “blote billetjes in het gras” en kalfsjus met basilicum

*Vegetarische gerechten

Voor erbij

Verse frietjes met dragonmayonaise 5 euro

Gemengde salade van het seizoen 4 euro

Geroosterde voorjaarsgroenten met dukkah 5 euro

Desserts

Cheesecake met rabarber, yoghurt-basilicumsorbet en aardbeiencoulis 9 euro

Cantucini semifreddo, gemarineerde Hollandse aardbeien en krokante tuille 9 euro

Matcha cake met witte chocolade roomijs en sinaasappel-bergamotgel 9 euro

Kaastrolley van ‘Echte Liefde’
met amandelvijgenbrood, pane carasau en huisgemaakte compote:

2 soorten kaas 8 euro
3 soorten kaas 10 euro
4 soorten kaas 12 euro

Huisgemaakte koekjes en chocolade 5 euro

“Chefs Ice bucket” drie soorten ijs met koekjes, chocolade en sabayon (2 pers) 18 euro

Restaurant Chef aan de Werf

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum
035-6315412
info@chefaandewerf.nl

Openingstijden keuken

dinsdag t/m zaterdag
17:30 – 21.30 uur

Wij vragen aan onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

© Chef aan de Werf | Chef aan de Werf
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde