Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
formaat tussengerecht
*Salade Santorini met crème van feta, olijven, puntpaprika, tomaat en komkommer 15
Zacht gegaarde zalm met quinoa salade, groene gazpacho, jalapeño en tortilla 16
Gemarineerde mulfilet met fijne ratatouille, saus Antiboise en olijven ciabatta 16
Steak tartaar met huisgemaakte kimchi, shiitake, haricots verts en rijst krokant 17
*Tartelette met mozzarella, tuinbonen, oregano en kropsla 16
*Geroosterde bok choy met gele curry, enoki, pinda en krokante tofu 15
*Orzo met snijbonen, basilicum, citroen ricotta, gele tomaat en sjalotten 15
Gebakken scholfilet met venkel, gerookte aubergine, zeekraal en beurre blanc 18
Saltimbocca; gekonfijte kippendij omwikkeld met pancetta, krokante polenta en girolles 17
Diamanthaas van Iers-rund met knoflookcrème, aardappel en geroosterde Padrón pepers 19
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes van de Patat Generatie met groene kruidenmayonaise 5
Haricots verts met sjalotten, harissa en dukkah 7
Gemengde salade van het seizoen 4
Desserts
Semifreddo van kersen en chocolade met gemarineerde kersen en Griekse yoghurt 10
Gemarineerd rood fruit met pompoenpitcake, mascarpone en bosvruchtensorbet 11
Tartelette met perzik, kardemomcrumble, frambozensaus en amandelroomijs 10
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met koekjes, chocolade, meringue en rood fruit (2 pers) 20
Huisgemaakte koekjes en chocolade 5
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
2 soorten kaas 10
3 soorten kaas 12
4 soorten kaas 14