Bezig met laden
Chef aan de Werf
  • Chef aan de Werf
    • De Chef
    • Historie
  • Menu
  • Nieuws
  • Contact & Reserveren
  • Vacatures
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.

Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)

Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Onze Gerechten               

*Krokante brique met crème van geitenkaas, bundelzwammen, roodlof en pompoenchutney 16

Tataki van Yellowfin tonijn met krokante rijst, Sriracha, Japanse mayonaise en furikake 19

Gebakken gamba’s met witlofsalade, kaki, zuring, gepofte quinoa en miso dressing 18

Wildzwijnsham met Armagnac pruimen, hazelnoten en rode koolsalade 18

*Risotto met truffeltapenade, bospaddenstoelen, knolselderij en Parmezaanschuim 17

*Gebakken portobello met geroosterde brioche, Peccorino, mitzuna en salsa verde 17

*Gegrilde prei met aardappel, walnoten, krokant broodkruim, knoflook beurre blanc en peterselie 16

Gebakken harderfilet met aardappelmousseline, rauwe andijvie en gerookte paling beurre blanc 21

Langzaam gegaarde kalfswang met krokant brood, appel, zuurkool en grove mosterdjus 22

Diamanthaas van Iers-rund met krokante aardappel, pastinaak en jus van cèpes  22

*Vegetarische gerechten

Voor erbij 

Verse frietjes met truffelmayonaise  6

Gegrilde bospeen met feta en geschaafde amandelen  7

Herfstsalade met witlof, groene appel, walnoten en mosterddressing  5

Desserts

Espressoparfait met gianduja chocolademousse, hopjes krokant en miso-karamelsaus 12

Specerijencake met pastinaak, walnotencrunch, ahornsiroop, roomkaas en vijgensorbet 11

Gepocheerde appel met frangipane, Zwitserse room, briochecrunch en Baileysroomijs 12

“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en karamelsaus (2 pers) 25

“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 10

Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote

2 soorten kaas  12

3 soorten kaas  14

4 soorten kaas  16

Restaurant Chef aan de Werf

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum
035-6315412
info@chefaandewerf.nl

   

Openingstijden keuken

dinsdag t/m zaterdag
17:30 – 21.30 uur

Wij vragen aan onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Wilt u reserveren maar is er geen beschikbaarheid?

Neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op via het nummer 035-6315412 om de mogelijkheden te bespreken.

© Chef aan de Werf | Webtail
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde