Bezig met laden
Chef aan de Werf
  • Chef aan de Werf
    • De Chef
    • Historie
  • Menu
  • Nieuws
  • Contact & Reserveren
  • Vacatures
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.

Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)

Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Onze Gerechten               

*Crème van feta met gegrilde aubergine, rode ui, granaatappel, Harissa dressing en Dukkah 16

Yellowfin tonijntartaar met krokante brique, ingelegde komkommer, gember en Sriracha mayonaise 19

Gemarineerde zalm met gele bieten, sinaasappel, dille en krokant Tunnbröd 18

Rillette van kippendij en krokant brood met little gem, Pancetta mayonaise en tomatenjam 18

*Tartelette van geitenkaas en zoete aardappel, walnoten, landcress en vijgenstroop 16

*Geroosterde spitskool met broodkruim, oude kaas, beurre blanc en piccalilly 17

*Saffraan risotto met broccoli, spinazie, groene asperges en gerookte paprika-schuim 16

Doradefilet met zeekraal, venkel, Taggiasche olijven en beurre blanc 19

Gekonfijte krokant gebakken procureur met Udon noedels, bimi, bok choy en shii take  20

Diamanthaas van Iers-rund met “blote billetjes in het gras” en kalfsjus met basilicum 21

*Vegetarische gerechten

Voor erbij 

Verse frietjes met dragon mayonaise  6

Geroosterde bloemkool met Vadouvan en amandelen 7

Voorjaarssalade met kropsla, Peccorino, zuurdesemcroutons en ansjovismayonaise  5

Desserts

Pretzel-karamel parfait met chocolade, miso karamelsaus en chocolade schotsen 11

Panna cotta met Hollandse aardbeien, koekjescrumble en yoghurt-basilicumsorbet 11

Tartelette met witte chocolade crème, rabarber, hibiscus en bloedsinaasappelsorbet 12

“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en frambozensaus (2 pers) 25

“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 10

Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote

2 soorten kaas  12

3 soorten kaas  14

4 soorten kaas  16

Restaurant Chef aan de Werf

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum
035-6315412
info@chefaandewerf.nl

   

Openingstijden keuken

dinsdag t/m zaterdag
17:30 – 21.30 uur

Wij vragen aan onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Wilt u reserveren maar is er geen beschikbaarheid?

Neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op via het nummer 035-6315412 om de mogelijkheden te bespreken.

© Chef aan de Werf | Webtail
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde