Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 15 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
per stuk 15 euro, formaat tussengerecht
*Burrata met kropsla, citroen, walnoten, kappertjes, tuinbonen en krokante zuurdesem
Zacht gegaarde gemarineerde zalm met little gem, grapefruit, bleekselderij en safraanmayonaise
Vitello Tonato; Yellowfin tonijn met kalfsmayonaise, salsa verde, foccacia en kalamata olijven
Geschroeide Veluwse eendenborst met Oosterse salade, bosui, soya en sesammayonaise
*100 % Organic corn tortilla met geroosterde bloemkool, feta, rode ui, granaatappel en jalapeño
*Parelgortrisotto met rode biet, hangop van geitenyoghurt, waterkers, hazelnoten en lavas olie
*Zacht gegaarde prei met aardappelschuim, gepocheerd ei, aardappelkrokant en Vadouvan
Gebakken doradefilet met crème van venkel, sinaasappel, zeekraal en Taggiasche olijven
Saltimbocca van kippendij met pancetta, geroosterde andijvie, balsamico en gepofte knoflook
Diamanthaas van Iers-rund met “blote billetjes in het gras” en kalfsjus met basilicum
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes met dragonmayonaise 5 euro
Gemengde salade van het seizoen 4 euro
Geroosterde voorjaarsgroenten met dukkah 5 euro
Desserts
Cheesecake met rabarber, yoghurt-basilicumsorbet en aardbeiencoulis 9 euro
Cantucini semifreddo, gemarineerde Hollandse aardbeien en krokante tuille 9 euro
Matcha cake met witte chocolade roomijs en sinaasappel-bergamotgel 9 euro
Kaastrolley van ‘Echte Liefde’
met amandelvijgenbrood, pane carasau en huisgemaakte compote:
2 soorten kaas 8 euro
3 soorten kaas 10 euro
4 soorten kaas 12 euro
Huisgemaakte koekjes en chocolade 5 euro
“Chefs Ice bucket” drie soorten ijs met koekjes, chocolade en sabayon (2 pers) 18 euro