Bezig met laden
Chef aan de Werf
  • Chef aan de Werf
    • De Chef
    • Historie
  • Menu
  • Chef To Go
  • Contact & Reserveren
  • Vacatures
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 15 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht.

Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)

Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Onze Gerechten

per stuk 15 euro, formaat tussengerecht

*Burrata met gebakken bospaddenstoelen en zoete ui, zuurdesem crouton en balsamico stroop

Gerookte makreel met rode grapefruit, spitskoolsalade, little gem en currymayonaise

Huisgerookte zalm met tortilla, rode bietensalsa, avocado, zwarte bonen en crème friache

Wildzwijnsham met “Waldorfsalade” , krokant notenbrood en grove mosterdmayonaise

*tarte tatin van witlof met gorgonzola, roodlof, landcress en honing-mosterddressing

*Gebakken groene asperges met feta, boerenkool, chipotle dressing en gerookte amandelen

**Risotto met zuurkool, geplukte krokante eendenbout , Parmezaan en gebakken uitjes

Gebakken doradefilet met bokchoy, bimi, shii-take, krokante knoflook en schuimige bisque

Pie gevuld met wildstoof, zilveruien, rode koolsalade , cranberry’s en appelcompote

Diamanthaas van Iers-rund “Bonne Femme” met aardappel, bospeen en rode wijn-spekjesjus
(suppl. 3 euro)

*Vegetarische gerechten
**Ook vegetarisch mogelijk

Voor erbij

Verse frietjes met truffelmayonaise 5 euro

Gemengde salade van het seizoen 4 euro

Geroosterde wintergroenten met Dukkah 5 euro

Desserts

Parfait van gingerbread met witte chocolademousse en kaneelkoekjes                      9 euro

Moelleux van chocolade met pompoen crème , pecannoten en crème fraîche-ijs         9  euro

Polentacake met mandarijnensorbet, popcornschuim en krokante popcorn                  9  euro

“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met koekjes, chocolade en krokante noten (2 pers)      19 euro

Kaastrolley van ‘Echte Liefde’
met amandelvijgenbrood, pane carasau en huisgemaakte compote:

2 soorten kaas 9 euro
3 soorten kaas 11 euro
4 soorten kaas 13 euro

Huisgemaakte koekjes en chocolade 5 euro

Restaurant Chef aan de Werf

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum
035-6315412
info@chefaandewerf.nl

Openingstijden keuken

dinsdag t/m zaterdag
17:30 – 21.30 uur

Wij vragen aan onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

© Chef aan de Werf | Chef aan de Werf
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde