Bezig met laden
Chef aan de Werf
  • Chef aan de Werf
    • De Chef
    • Historie
  • Menu
  • Nieuws
  • Contact & Reserveren
  • Vacatures
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.

Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)

Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

Onze Gerechten

formaat tussengerecht     

*Salade Santorini met crème van feta, olijven, puntpaprika, tomaat en  komkommer 15

Zacht gegaarde zalm met quinoa salade, groene gazpacho, jalapeño en tortilla 16

Gemarineerde mulfilet met fijne ratatouille, saus Antiboise en olijven ciabatta 16

Steak tartaar met huisgemaakte kimchi, shiitake, haricots verts en rijst krokant  17

*Tartelette met mozzarella, tuinbonen, oregano en kropsla  16

*Geroosterde bok choy met gele curry, enoki, pinda en krokante tofu  15

*Orzo met snijbonen, basilicum, citroen ricotta, gele tomaat en sjalotten  15

Gebakken scholfilet met venkel, gerookte aubergine, zeekraal en beurre blanc  18

Saltimbocca; gekonfijte kippendij omwikkeld met pancetta, krokante polenta en girolles  17

Diamanthaas van Iers-rund met knoflookcrème, aardappel en geroosterde Padrón pepers  19

*Vegetarische gerechten

Voor erbij 

Verse frietjes van de Patat Generatie met groene kruidenmayonaise  5

Haricots verts met sjalotten, harissa en dukkah  7

Gemengde salade van het seizoen  4

Desserts

Semifreddo van kersen en chocolade met gemarineerde kersen en Griekse yoghurt  10

Gemarineerd rood fruit met pompoenpitcake, mascarpone en bosvruchtensorbet  11

Tartelette met perzik, kardemomcrumble, frambozensaus en amandelroomijs  10

“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met koekjes, chocolade, meringue en rood fruit (2 pers)  20

Huisgemaakte koekjes en chocolade  5

Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote

2 soorten kaas  10

3 soorten kaas  12

4 soorten kaas  14

Restaurant Chef aan de Werf

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum
035-6315412
info@chefaandewerf.nl

 

Openingstijden keuken

dinsdag t/m zaterdag
17:30 – 21.30 uur

Wij vragen aan onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren

© Chef aan de Werf | Chef aan de Werf
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde