Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 12 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht. 

Buffelmozzarella met gepofte gele biet, salsa verde en zuurdesem croutons

Gerookte Albacore tonijn “Niçoise”, haricots verts, rode ui, tomaat, focaccia en ansjovismayonaise

Tartaar van rauwe zalm met Zweeds Tunn brood, radijs, ui, bloemkool, mosterdzaad en dille

Rilette van gevogelte, abrikoos en pistache met veldsla en granaatappelstroop

Tartelette gevuld met geitenkaas, courgette, groene asperges, bundelzwammen en kruidensalade

Gnocchi’s met romige salie, tuinbonen, artisjok, zeekraal en kalamata olijven

Crabkoekje met oosterse groenten, Udonnoedelen en milde gele curry

Gebakken heekfilet met Marokkaanse kruiden, couscous, aubergine, venkel-yoghurt en cashewnoot

100% organic corn tortilla gevuld met procureur, ui, koriander en huisgemaakte BBQ saus

Diamanthaas van MRY-rund met truffelrisotto, rucola, Parmezaan  en truffeljus

 

IMG_5592

Voor erbij

Frietjes met groene kruidenmayonaise   4 euro

Salade van het seizoen                                  3 euro

Groenten van het seizoen                            4 euro

Brood,  bol  van bakker Matthijs                 3 euro

Desserts

Desserts 

Parfait van witte chocolade en Licor 43 met mangosalsa en krokante filochips                    7 euro

Citroenmerinque taartje met frambozensorbet, frambozen en citroen-thym                      7 euro

Vanille panna cotta met aardbeien- rabarbercompôte en yoghurt-basilicumsorbet         7euro

4 soorten kaas met amandel vijgenbrood, pane carasau en vijgencompôte                         9 euro

Koek en chocolade                                                                                                                                       4 euro