Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 14 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Gerechten ( per stuk 14 euro , formaat tussengerecht)
*Brioche toast met bospaddenstoelen, palmkool en crème van cèpes
Huisgerookte Pietermanfilet met zwarte bonen hummus, parelcouscous en granaatappel
Gepekelde zalm met little gem, soyabonen, paksoy, groene curry en casave
Veluwse eendenborst met gerookte oerbieten, waterkers, hazelnoten en lavasolie
*gegrilde geroosterde knolselderij met hazelnoten, thym, bundelzwammen en parmezaanschuim
*Gort risotto met truffeltapenade, Eringe paddenstoelen, spinazie en kwartelei
Gebakken harderfilet met gnocchi’s, topinamboer en langoustine beurre blanc
Gekonfijte krokant gebakken kippendij met kerrie-cocosdahl, aubergine en feta
Langzaam gegaarde procureur met sechuanpeper, shii-take en pompoencrème
Diamanthaas van Iers-rund met rosevalkrieltjes, groene kool, Puy vert linzen en mosterdjus
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes van het Gooisch Friethuys met dragonmayonaise 4,5 euro
Gemengde salade van het seizoen 4 euro
Geroosterde knolgroenten met “Dukkah” 5 euro
Desserts
Krokante sesamcilinder met hazelnootmousse, chocoladeschotsen en Baileys roomijs 8 euro
Vanille Panna cotta met Frykse Dumke, bramensorbet, compote en venkelsiroop 8 euro
Peren clafoutis met pecannoten roomijs, ahornsiroop en hopjes krokant 8 euro
Kaastrolley van ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, pane carasau en vijgencompote
2 soorten kaas 7 euro 3 soorten kaas 9 euro 4 soorten kaas 11 euro
Huisgemaakte koekjes en chocolade 4 euro
“Chefs Ice bucket” drie soorten roomijs met chocolade, karamel en sabayon (2 pers) 17,5 euro
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren