Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 11 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht. 

Speltsalade met ricotta, geroosterde oerbiet, gepofte tomaat en waterkers

Rilette van gerookte makreel met mascarpone, zoetzure prei, zuurdesemcrouton en mierikswortel

Oosters gemarineerde zalm met couscous, venkel, komkommer, avocado crème en krokante brique

Terrine van eendenlever met brioche, veldsla en rode kool marmelade

Vegaburger van bulgur en geitenkaas met gepofte paprika, bospeen en harissa

Risotto met truffeltapenade, knolselderij, gehakt ei, parmezaan en rucola

Gebakken zeebaarsfilet met zuurkool, aardappelcrème, pancetta en beurre blanc

Milde curry van kippendijen in bladerdeeg met pastinaak, groene linzen en cashewnoten

Limburgs gestoofde kalfssukade  met rosevalaardappel, zilveruien en specerijen koek

Diamanthaas van MRY-rund met gebakken spruitjes, bundelzwammen, cavalo nero en truffeljus

 

IMG_5592

Voor erbij

Frietjes met groene kruidenmayonaise   4 euro

Salade van het seizoen                                  3 euro

Groenten van het seizoen                            4 euro

Brood,  bol  van bakker Matthijs                 3 euro

Desserts

Desserts 

Parfait Marrakech met hangop, spongecake, gekonfijte kumquat en krokante kletskop 7 euro

Chocolade harderwener taartje met mandarijnensorbet en cranberrycompote                 7 euro

Wentelteefje van suikerbrood met stoofpeertjes, koffiebonenijs en vanillesaus                7euro

4 soorten kaas met amandel vijgenbrood, pane carasau en vijgencompôte                         9 euro

Koek en chocolade                                                                                                                                       4 euro