Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 13 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht. 

*Huisgmaakte Labne met freekeh salade, gemarineerde koolrabi, granaatappel en dukkah

Vitello tonato, Albacore tonijn met kalfsmayonaise, tomaat, olijven, rode ui en salsa verde

Tartaar van rauwe zalm met frisse soyabonensalade en zwarte sesammayonaise

Rillette van gekonfijte kippendij met little gem, parmezaan, focaccia en ansjovismayonaise 

*Blini van voorjaarsgroenten met spinazie, venkel en gepocheerd ei

*Risotto met groene asperges, edamame, zeekraal, basilicum en peccorinoschuim

Gekonfijte Veluwse eendenbout met aardappelmousseline, groene kool en saliejus

Doradefilet uit de oven met huisgemaakte sambal, kruidige basmatirijst, lotuswortel en tatsoi

Langzaam gegaarde kalfssukade met geroosterde zoete aardappel, kikkererwten en Baharat

Diamanthaas van MRY-rund met Charlotte-aardappel, gepofte ui en truffeljus

*vegetarische gerechten

 

IMG_5592

Voor erbij

Frietjes met groene kruidenmayonaise   4 euro

Salade van het seizoen                                  4 euro

Geroosterde groenten van het seizoen   5 euro

Brood,  bol  van bakker Matthijs                 3 euro

Desserts

Amarenekersenparfait met chocolademousse en chocolate chip cookies    8 euro 

Tartelette met Zwitserse room, rabarber, Hollandse aardbeien en aardbeiensorbet     8 euro 

Specerijen wortelcake met pecannoten, mascarpone, ahorn, en gember-kaneelijs      8 euro 

4 soorten Hollandse kazen met amandelvijgenbrood, pane carasau en vijgencompôte    10 euro

Huisgemaakte koekjes en chocolade     4 euro