Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 12 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht. 

Gegrilde knolselderij met Feta, gerookte aubergine, zuurdesem crouton, granaatappel en Dukkah

100% organic blue corn tortilla met huisgerookte zalm, rode bietensalsa, avocado en koriander

Sesamcilinder gevuld met Albacore tonijn, zeewiersalade, roomkaas Furikake en Yuzu ponzu dressing

Gerookte Veluwse eendenborst met gele biet, Puy vert linzen en sinaasappelmayonaise

Gnocchi met geroosterde pompoen, truffeltapenade en romige paddenstoelen

Risotto van parelgort met rode biet, waterkers, hangop van geitenyoghurt en lavas olie

Gekonfijte kippendij omwikkeld met Pancetta met zuurkool, aardappelmousseline en Vadouvan jus

Gebakken dorade filet met grove mosterd, broccoli, pastinaak en beurre blanc

Langzaam gegaarde kalfswang in Gooisch Zwart met geroosterde knolgroenten en zilveruien

Diamanthaas van MRY-rund met gepofte ui, spek, Roseval aardappel en jus van laurier

IMG_5592

Voor erbij

Frietjes met groene kruidenmayonaise   4 euro

Salade van het seizoen                                  4 euro

Geroosterde groenten van het seizoen   5 euro

Brood,  bol  van bakker Matthijs                 3 euro

Desserts

Bokkenpootjesparfait met koffiecrème, krokante amandel en caramelsaus                     7 euro

Terrine  van kruidkoek en chocolade met bramensorbet en jus van rode biet                 7 euro

Wentelteefjes van briochebrood met stoofpeertjes, crème Suisse en Muscovado ijs  7 euro

4 soorten Hollandse kazen met amandelvijgenbrood, pane carasau en vijgencompôte              10 euro

Huisgemaakte koekjes en chocolade                                                                                        4 euro