Menu

Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten zijn 11 euro en worden geserveerd in formaat tussengerecht. 

Bulgur salade met geroosterde pompoen, cranberries, abrikozen, labne en hazelnoten

Vitello tonato, Albacore tonijn met kalfsmayonaise, Taggiasche olijven, tomaat en focaccia

Zalmtartaar met Aziatisch gemarineerde witte kool, furikake en soyadressing

Huisgerookte Veluwse eendenborst met gele biet, Puy vert linzen, amandel en sinaasappel dressing

Tartelette met knolgroenten, bundelzwammen, Vadouvan en crème van geitenkaas

Risotto met truffeltapenade, bospaddestoelen, gepocheerd kwartel ei en krokante parmezaan

Gebakken doradefilet met aubergine kaviaar, gebakken bloemkool en beurre blanc

Gekonfijte kippendij omwikkeld met Pancetta, spinaziesalade, Bombay potato en jus van knoflook

Krokant gebakken procureur met geroosterde spitskool, parelgort en jus van kummel

Diamanthaas van MRY-rund met gepofte ui, knolselderij mousseline en chipotle saus

 

IMG_5592

Voor erbij

Frietjes met groene kruidenmayonaise   4 euro

Salade van het seizoen                                  3 euro

Groenten van het seizoen                            4 euro

Brood,  bol  van bakker Matthijs                 3 euro

Desserts

Desserts 

Semifreddo van pecannoten met ananas gemarineerd in specerijen en  sabayon              7 euro

Peren-francipane taartje met caramelijs en rozemarijn-caramel stroop                                7 euro

Bread and butter pudding met rum-rozijnen en crème fraîche ijs                                              7 euro

4 soorten kaas met amandel vijgenbrood, pane carasau en vijgencompôte                         9 euro

Koek en chocolade                                                                                                                                       4 euro